Omgevingsvisie voor het buitengebied van Hengelo 

De omgevingsvisie voor het gehele Hengelose grondgebied wordt gefaseerd opgesteld. De omgevingsvisie is een integrale lange termijn visie met strategische hoofdkeuzen van beleid voor de fysieke leefomgeving. De omgevingsvisie wordt in co-creatie met de samenleving opgesteld. De eerste fase van de omgevingsvisie wordt gevormd door het buitengebied. Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied, dat is het doel van de omgevingsvisie voor het buitengebied van Hengelo. We zijn daarom benieuwd naar uw ideeën en willen daarover graag met u in gesprek en aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Hengelo.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden Nieuwsbrief'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten.

Nieuws

Besluitvorming omgevingsvisie Hengeloos Buiten

DSC_0168De omgevingsvisie Hengeloos Buiten wordt behandeld tijdens een openbare politieke markt op 15 september 2020 om 19.30 uur in de Schouwburg Hengelo, Beursstraat 44 te Hengelo (ingang schouwburgplein (achterzijde)).

Het is mogelijk de politieke markt bij te wonen. Ook kunt u desgewenst tijdens deze politieke markt inspreken over dit onderwerp.

Bent u voornemens de politieke markt bij te wonen, dan wel in te spreken, dan verzoeken wij u zich hiervoor tijdig aan te melden in verband met de geldende coronamaatregelen. Aanmelden kan via e-mail bij raadsgriffie@hengelo.nl.

VisiekaartHengeloosB...

 

Aanmelden nieuwsbrief

Zoomify

hengelo
2220