Omgevingsvisie voor het buitengebied van Hengelo 

De omgevingsvisie voor het gehele Hengelose grondgebied wordt gefaseerd opgesteld. De omgevingsvisie is een integrale lange termijn visie met strategische hoofdkeuzen van beleid voor de fysieke leefomgeving. De omgevingsvisie wordt in co-creatie met de samenleving opgesteld. De eerste fase van de omgevingsvisie wordt gevormd door het buitengebied. Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied, dat is het doel van de omgevingsvisie voor het buitengebied van Hengelo. We zijn daarom benieuwd naar uw ideeën en willen daarover graag met u in gesprek en aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Hengelo.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden Nieuwsbrief'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten.

Nieuws

Benieuwd naar de workshops op de gebiedsconferentie?

De workshops zijn verdeeld over een drietal ronden. Daardoor heeft u de mogelijkheid om aan meerdere verschillende workshops deel te nemen. Tijdens de gebiedsconferentie kunt u aangeven aan welke workshops u wilt deelnemen.

Klik voor meer informatie op het overzicht met de workshops hieronder.

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de gebiedsconferentie buitengebied Hengelo op Woensdag 3 juli.
Locatie ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo (gratis parkeren)
18.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur).
U kunt zich tot en met 28 juni aan te melden voor de gebiedsconferentie.

Bijlage

  1. FlyerGebiedsconferentie.pdf 12-6-2019 12:12:37

Aanmelden nieuwsbrief

Zoomify

hengelo
2220