Omgevingsvisie voor het buitengebied van Hengelo 

De omgevingsvisie voor het gehele Hengelose grondgebied wordt gefaseerd opgesteld. De omgevingsvisie is een integrale lange termijn visie met strategische hoofdkeuzen van beleid voor de fysieke leefomgeving. De omgevingsvisie wordt in co-creatie met de samenleving opgesteld. De eerste fase van de omgevingsvisie wordt gevormd door het buitengebied. Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied, dat is het doel van de omgevingsvisie voor het buitengebied van Hengelo. We zijn daarom benieuwd naar uw ideeën en willen daarover graag met u in gesprek en aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Hengelo.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden Nieuwsbrief'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten.

Nieuws

Internetconsultatie van start! Doet u mee?

We nodigen u uit om deel te nemen aan de internetconsultatie voor het buitengebied van Hengelo. Van 16 september tot en met 10 oktober 2019 kunt u over 18 onderwerpen, die van belang zijn voor de toekomst van het buitengebied met elkaar overleggen, via internet. 

De onderwerpen komen niet zo maar uit de lucht vallen. Bijna 100 inwoners hebben vlak vóór de zomervakantie tijdens de gebiedsconferentie over het buitengebied van Hengelo met elkaar gesproken. Met de opbrengsten daarvan hebben we deze consultatie gemaakt.

Na de consultatie maken we een conceptvisie. Alles dat in de afgelopen tijd is ingebracht en alles dat nu door u wordt ingebracht helpt ons bij het maken van een zo goed mogelijke omgevingsvisie.
Ga naar deze link voor de consultatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Zoomify

hengelo
2220