A A A

Let op! Je bekijkt een archiefpagina. Je kunt op deze pagina niet meer reageren.

13 De stad meer dan nu gebruiken voor het landelijk gebied

13 De stad meer dan nu gebruiken voor het landelijk gebied

We hebben in de afgelopen periode vooral de gebruikers van het buitengebied gesproken. De stad heeft veel voorzieningen, denk hierbij aan het zwembad, het theater, de bibliotheek, de muziekschool, winkelvoorzieningen etc. Deze zijn voor alle inwoners van de gemeente Hengelo.

Maken de inwoners van het buitengebied net zoveel gebruik van deze voorzieningen of zijn er belemmeringen, waardoor er minder gebruik wordt gemaakt van deze voorzieningen. Deze vraag is dus gericht op inwoners van het buitengebied.

 

Deel

Reacties

  • We moeten de voorzieningen in de stad blijven gebruiken. Als we er voor kiezen om via internet onze inkopen te doen, dan maken wij daarmee de middenstand kapot. We hebben een hele mooie binnenstad, met goede voorzieningen. Laten we vooral trots zijn op onze binnenstad, waar onze kinderen nog veilig kunnen opgroeien en mensen elkaar kennen en groeten. Er wordt hard gewerkt aan het versterken van de binnenstad. Inwoners maken de stad en daardoor hebben wij zelf in de hand hoe die stad eruit ziet. Ik vind het heel jammer dat er zoveel over gemopperd wordt.
    13-10-2019 22:38:14
  • De leegloop in de stad Hengelo is zorgelijk. De stad is niet meer aantrekkelijk voor inwoners en het buitengebied, er wordt uitgeweken naar Westermaat of Enschede
    6-10-2019 15:10:47
  • Vooral meer aanbod kunst en cultuur. Kunst en cultuur is brrodnodig en voeding.
    17-9-2019 21:55:47
U moet registreren/ingelogd zijn om te reageren
hengelo
2220